PROIZVODI

Alu-konstrukcije-proizvodi

ALU konstrukcije​

Aluminijumska stolarija predstavlja prozore i vrata sa izuzetno kvalitetnim svojstvima, koja se ogledaju u mnogostrukim prednostima, kao što su trajnost, moderan izgled i izolacija. Radi se o savremeno proizvedenoj stolariji, koja je u skladu sa svetskim standardima i procedurama proizvodnje.

Opširnije >>

PVC konstrukcije

PVC je materijal koji je otporan na koroziju, rđu, vlagu, mehaničke udarce, abrazivna sredstva i zbog toga je našao veliku primenu u savremenom svetu. Najčešće se koristi za proizvodnju građevinske stolarije i njenih pratećih elemenata.

Opširnije >>

Staklene i ventilisane fasade​

Ventilisani delovi fasade vazdušnim slojem stvaraju dodatnu termiku, akustiku kao i provetravanje. Pored reprezentativnih poslovnih objekata sve su više dominantne i na stambenim objektima savremene arhitekture.

Opširnije >>

Pregradni sistemi za enterijere

Pregradni sistemi za enterijere su dizajnirani za potrebe unutrašnjeg pregrađivanja poslovnog i stambenog prostora. Staklo je dominantno uz konstruktivne sisteme koji mogu biti fiksni, klizni i klizno-preklapajući. 

Opširnije >>

Industrijska vrata

Industrijska vrata predstavljaju proizvode koji svoju namenu pronalaze kako u industriji tako sve više i u stambenim objektima. Odlikuje ih mali manevarski prostor u službi otvaranja i zatvaranja, različitih dimenzija otvora, pri čemu ne stvaraju velike energetske gubitke.

Opširnije >>

Zaštita od sunca

Zaštita od sunca i spoljašnjih uticaja predstavlja proizvod koji obezbeđuje dodatni komfor. Pored zaštite od sunca, neki od ovih proizvoda štite i od drugih vremenskih uslova kao i nepogoda.

Opširnije >>

Okov

Veoma bitan segment gotovog proizvoda nezavisno da li je u pitanju aluminijum ili PVC. Njime se postiže sigurnost, trajnost, i što je najbitnije, energetska efikasnost jer proizvod čiji okov kvalitetno funkcioniše ostvaruje i kvalitetno dihtovanje, a samim tim i uštedu.

Opširnije >>

Staklo

Osnovne primene u eksterijeru su: ispuna za stolariju, zastakljivanje fasada, gelenderi, ograde, krovovi, bašte ugostiteljskih objekata i slično.

Opširnije >>

Boje

Najrazličitija paleta boja pruža neverovatne mogućnosti u odabiru. Kombinacijom današnjih tehnologija i našeg iskustva dolazimo do opcije dvobojnih profila što pruža mogućnost kupcu da unutrašnja i spoljašnja strana profila budu različite.

Opširnije >>

Smart sistemi

Biometrijsko očitavanja na ulaznim vratima. Daljisnko upravljanje solomticima (zaštita od sunca). Provetravanje enterijera pomoću mobilne aplikacije.

Opširnije >>

/** tawk.to cahtbot **/