O NAMA

Kratak istorijat

Kompanija Art-Tim se bavi proizvodnjom i ugradnjom aluminijumske i PVC stolarije, kao i svih pratećih elemenata koji spadaju u tu branšu, po najvišim domaćim i evropskim standardima.

Od 2005. godine, neprestanim usavršavanjem i ulaganjem u infrastrukturu i kadrove težimo proizvodu koji može odgovoriti na najrazličitije zahteve kupaca. Od male porodične radionice, danas smo stigli do velikih proizvodnih kapaciteta sa 2000 m2 proizvodnog, magacinskog i kancelarijskog prostora.

 

Naš stručni tim

Naš tim se sastoji od 25 stalno zaposlenih uz tedneciju rasta i sastoji se od inženjera, menadžera, stručnog kadra u proizvodnji kao i profesionalnih ekipa za rad na terenu. Preko 70% godišnjeg profita ulažemo u proizvodni proces, obuku kadrova, logistiku i marketing.

Naše iskustvo

Od osnivanja uspešno smo izveli radove na preko 960 poslovnih i stambenih objekata (hoteli, poslovni prostori, proizvodne hale, restorani, kafići, kafeterije, zgrade, kuće, vikendice, bašte, terase…) opremajući ih Art-Tim proizvodima. Od 2011. godine nastupamo u zemljama Evropske unije sa našim proizvodima i uslugom.Od 2016. polako širimo delatnost na ostale građevinske radove.

windows-curved

Planovi i razvoj

Usled konstantnog povećanja obima poslovanja i potrebe za proširenjm proizvodnih kapaciteta, 2021. je otvoren novi poslovno-magacinsko-proizvodni prostor na preko 2000m2, uz investiciju od preko 600,000.00 evra. Takođe, možemo se pohvaliti da će naš izložbeni salon osim u Kragujevcu biti otvoren i u Beogradu na prosotru od 100m2 kako bi povećali dostupnost naših usluga i pružili mogućnost svim potencijalnim kupcima da se informišu o karakteristikama svih naših prozivoda.

Društvena odgovornost

Nezavisno od stupanja na snagu zakona o odlaganju industrijskog otpada kompanija Art-Tim radi na razvoju procesa proizvodnje zasnovanom na zaštiti životne sredine, i to kroz: Reciklažu starih prozora i vrata i reciklažu svih ostataka sirovina i materijala pri procesu proizvodnje.
U procesu proizvodnje PVC stolarije preko 50% sirovina koje nabavljamo dobijene su procesom recikliranja. Takođe, brinemo o zapošljavanju osoba sa invaliditetom, želeći da istaknemo njihovu ravnopravnost u društvu. Proizvodnja nam je zasnovana na energiji prirodnog gasa kao ekološki čistog izvora energije. Opremu i mašine koje za svoj rad koriste električnu energiju planiramo da sa sadašnjih 20% snadbemo na 50% u narednih 5 godina, odnosno 100% u narednih 10 godina, i to energijom dobijenom iz sopstvenih obnovljivih izvora. Višak dobijene energije iz sopstvenih obnovljivih izvora planiramo da distribuiramo u mrežu, čime bismo aktivno učestvovali u zaštiti životne sredine, i sprečavanju dodatnih zagađenja. U narednih 8 godina je u planu i sistemska zamena trenutnog voznog parka potrebnog za logistiku sa dizel na hibridni i elektro pogon, čime bismo zagađenja sveli na minimum.

/** tawk.to cahtbot **/