BOJE

Boje

ALU BOJE

Najrazličitija paleta boja pruža neverovatne mogućnosti u odabiru. Kombinacijom današnjih tehnologija i našeg iskustva dolazimo do opcije dvobojnih profila što pruža mogućnost kupcu da unutrašnja i spoljašnja strana profila budu različite. Na taj način je moguće unutrašnjost uklopiti prema enterijeru,a spoljašnjost može biti potpuno u tonu eksterijera.

PLASTIFIKACIJA

Osnovni način bojenja profila je plastifikacija koja se dobija nanošenjem praha koji se peče na visokoj temperaturi i deli se na:

  • Sjaj
  • Mat
  • Struktura

DRVO DEKOR

Drvo dekor tonovi su sve zastupljeniji zbog svog vernog izgleda koji pruža toplinu drveta, a ne zahteva dodatno održavanje i ima mogućnost kombinovanja dve boje. Drvo dekor folija predstavlja proces koji se dobija nanošenjem folije na profil i pečenjem na visokoj temperaturi.

ELOKSAŽA

Eloksaža predstavlja tradicionalan metod koji prati aluminijumsku stolariju od njenog nastanka. Uvek moderna tzv. prirodna boja aluminijuma, dobija se potapanjem aluminijuma u posebnu tečnost koja menja njegovu strukturu. Današnje tehnologije pružaju još puno nijansi eloksaže.

PVC BOJE I DEKORI

REALWOOD

Ekskluzivne i zaista poput pravog drveta. Za sve one kojima je važan prirodan izgled, imamo PVC prozore koji izgledaju kao da su drveni. Nove realwood folije daju vašim prozorima poseban izgled, manje sijaju od klasičnih drvo dekor folija, vrlo su privlačne i daju PVC prozorima prirodan izgled. Bilo da se radi o renoviranju ili novogradnji one se savršeno uklapaju kao spoj tradicionalnog i modernog.

ACRYLCOLOR

Predstavlja proces koekstruzije koji neodvojivo spaja osnovno belo PVC telo i akrilnu masu u boji. Takvim procesom stvara se odlična površina u boji koja je vrlo otporna na sve spoljne vremenske uslove. Ova inovativna tehnologija razlikuje se u velikoj meri od uobičajenog postupka bojenja profila i postavlja potpuno nove standarde na tržištu. Njen rezultat su odlična svojstva i nenadmašiva dugotrajnost boja. Acrylcolor tehnologija se primenjuje samo na spoljne delove profila i boji ih jednostrano pri čemu profili iznutra ostaju beli uz mogućnost bojenja folijom iznutra.

FOLIJE

Folije predstavljaju standardan i najzastupljeniji način bojenja PVC profila. Karakteriše ih mogućnost bojenja profila različitim bojama, i spolja i iznutra. Takođe, mogu se kombinovati i sa tehnologijama acrylcolor-a i realwood tehnologijom.

Boje
/** tawk.to cahtbot **/