ALUMINIJUMSKE KONSTRUKCIJE

ALU prozori

ALUMINIJUMSKE KONSTRUKCIJE

Aluminijumska stolarija predstavlja prozore i vrata sa izuzetno kvalitetnim svojstvima koja se ogledaju u mnogostrukim prednostima kao što su trajnost, moderan izgled i izolacija. Radi se o savremeno proizvedenoj stolariji, koja je u skladu sa svetskim standardima i procedurama proizvodnje.

KARAKTERISTIKE

Aluminijumska stolarija važi za izuzetno kvalitetnu. U pitanju je konstrukcijski materijal, pogodan za izradu prozora, spoljnih ili unutrašnjih vrata većih dimenzija, uz dodatke kao što su spoljne ili unutrašnje roletne ili komarnici, kao i ukupnih konstrukcija velikih dimenzija. Radi poboljšanja generalno nižih izolatorskih svojstava, proizvodi se aluminijumska stolarija sa termo-prekidom, čime je izolacija zvukova, toplote i drugih eksternih uticaja značajno poboljšana.

PREDNOSTI

Pre svega, aluminijum je dosta čvrst i izdržljiv pa ne dolazi do menjanja svojstava i gubitka oblika tokom vremena. Postoji i veliki izbor boja i oblika ivica aluminijumskih profila.
Ukoliko se radi o aluminijumskoj stolariji sa termo-prekidom, zvučna, toplotna i druga izolacija je zagarantovana. Štiti od jakih sunčevih zraka i izoluje UV zrake.
Stakla takođe imaju svojstvo sprečavanja kondenzacije vlage i stvaranja magle. Veći broj dihtung guma, termo-prekid i veliki izbor brava i ručki takođe su prednost ove stolarije. Aluminijumska stolarija je vrlo moderna, inovativna i uklapa se odlično u privatni ili poslovni prostor, što je važan estetski deo uređenja prostora.

ALU profil
ALU Konstrukcije

PROZORSKI SISTEM: OBIČNO KRILO

Sistem za sve vrste okretno nagibnih, kao i fiksnih pozicija sa visokim stepenom energetske efikasnosti.

PROZORSKI SISTEM: SKRIVENO KRILO

Sistem savremenog dizajna za sve vrste okretno nagibnih, kao i fiksnih pozicija sa visokim stepenom energetske efikasnosti.

VRATA SISTEM: STANDARD

Standardni sistem za ulazna vrata. Koristi se često i najbolji je odnos cene i kvaliteta.

VRATA SISTEM: PANEL

Savremeni sistem za ulazna vrata sa visokim standardima estetike, energetske efikasnosti i funkcije.

KLIZNI SISTEM

Sistem koji odlikuje praktičnost i funkcionalnost sa širokim spektrom dizajna, bezbednosti i energetske efikasnosti.

PREKLAPAJUĆI SISTEM: HARMONIKA

Sistem sklopivih elemenata specifičnih karakteristika.

PROTIVPROVALNI SISTEM

Sistem namenjen objektima sa visokim stepenom bezbednosti.

PIVOT SISTEM

Sistem savremene arhitekture u konstruktivnom i estetskom smislu.

DRVO ALUMINIJUM SISTEM

Spoj tradicionalnog i kvalitetnog, vrhunac kvaliteta građevinske stolarije. Spoljni aluminijumski profil štiti unutrašnju lameliranu srž pružajući bezbednost i trajnost, a sa druge strane toplinu i prijatnost doma daje sam drveni prozor kao osnova sa unutrašnje strane.

PODIZNO KLIZNI SISTEM

Podizno klizni sistemi su izvrsno rešenje za zahtevne projekte, koji ispunjavaju trend „transparentne“ arhitekture kroz velike staklene površine, sa visokom termičkom izolacijom, sigurnošću i modernim dizajnom. 

/** tawk.to cahtbot **/